Autolainankin kilapailuttaminen kannattaa. Vaikka saisit myönteisen lainapäätöksen omasta pankistasi, ei se aina ole halvin mahdollisuutesi.

Uusi auto on yleensä iso sijoitus, johon tarvitsee tietenkin rahaa. Tyypillisintä on hakea autolaina pankista, mutta lainan saaminen omasta pankkikonttorista voi olla monesti hankalaa. Pankit vaativat isoille lainoille aina vakuuksia tai takaajan ja aina ei ostettava autokaan kelpaa lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Pankin autolaina on tietenkin kulujensa puolesta yleensä edullisin tapa hankkia auto osamaksulla, mutta muitakin vaivattomampia ja nopeampia tapoja rahoitukselle on olemassa. Meidän kauttamme voit hakea edullista ja nopeaa autorahoitusta haluamallasi maksuajalla, milloin tahansa. Lainahakemuksia vastaanotetaan 24/7 ja lainatarjouksen saat sähköpostiisi jo 15 minuutin kuluessa.

Vakuudeton autolaina pankista

Autolaina on mahdollista saada pankista myös ilman vakuuksia, mutta tässä on kuitenkin kysymyksessä korkeakorkoisempi joustoluottotili. Pankkien myöntämien vakuudettomien joustoluottotilien viitekorkona käytetään 3 kk euriboria ja yleensä näissä joustoluotoissa pankin marginaali on noin 8 prosenttiyksikköä. Näihin vakuudettomiin luottoihin tuo lisäkustannuksia myös tilinavausmaksu, tilinhoitopalkkiot sekä nostopalkkiot, jotka nousevat satoihin euroihin. Joustoluottona otettu autolaina pankista on siis autorahoituksena suhteellisen kallis paketti.

Palvelumme kauttamme myönnetyt autolainat ovat puolestaan aina vakuudettomia etkä tarvitse lainalle myöskään takaajaa. Voimme rehellisesti sanoa, että tarjoamiemme autolainojen korot ovat täysin kilpailukykyiset normaalien pankkien korkojen kanssa. Kauttamme voit saada autorahoitusta 3,49% korolla eli kyseessä on edullinen autolaina.

Autolainan suuruudesta riippuen voit saada lainalle jopa 15 vuotta maksuaikaa, mutta autolainalle emme suosittele kovin pitkiä maksuaikoja, sillä auton arvo tulee tippumaan vuosittain.

Näin haet autolainaa nopeasti

Autokaupoilla on joskus toimittava nopeasti, etenkin silloin, kun on ostamassa hyväkuntoista autoa yksityiseltä myyjältä edulliseen hintaan. Hyvät autot myydään nopeasti, joten rahoituksen on syytä olla kunnossa heti, kun auto on koeajettu ja todettu hyväksi. Näissä tilanteissa autolaina pankista ei tule kysymykseen, sillä sen saamisessa voi kestää useita päiviä.

Meidän kauttamme autolaina onnistuu kuitenkin todella nopeasti ja lainatarjouksen saat sähköpostiisi jo noin viidentoista minuutin kuluttua sen jättämisestä. Autolainaa voit hakea helposti missä ja milloin tahansa esimerkiksi älypuhelimellasi. Autolainan summasta riippuen saat lainan pankkitilillesi yleensä jo saman päivän aikana ja normaalisti rahat siirtyvät tilille alle parissa tunnissa.

Autolaina pankista - Thejpp

Näin haet autolainaa:

Vaihe 1: Kerro haluamasi lainasumma sekä laina-ajan pituus

Vaihe 2: Täytä henkilötietosi lainahakemukseen

Vaihe 3: Lähetä lainahakemus

Vaihe 4: Hörppää kahvit ja odottele lainatarjousta

Vaihe 5: Lue saamasi lainatarjous ja hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi

Vaihe 6: Rahat siirretään pankkitilillesi

Autolainaa uusille ja vanhoille autoille

Siinä missä pankit suostuvat antamaan autolainaa ainoastaan uusille autoille, niin meidän kauttamme autolaina puolestaan onnistuu kaikenikäisille autoille. Pankista otettu autolaina vaatii lisäksi autolle vakuutuksien ottamista, mutta lainatessasi rahaa kauttamme, emme koskaan kysele auton vuosimallia tai vakuutusasioita.

Suosittelemme tietenkin, että otat ostamallesi autolle kaskovakuutuksen pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi, jotta rahasi eivät mene hukkaan autolainassa, mikäli autosi hajoaa tai joudut liikenneonnettomuuteen. Autolainoille sekä muillekin lainoille on mahdollista hankkia myös lainaturva, joka varmistaa sen, että lainan takaisinmaksu sujuu suunnitelmien mukaisesti esimerkiksi tapaturman, sairastumisen tai työkyvyttömyyden johdosta.

Huomioi tämä asia miettiessäsi pankin ja autoliikkeen autorahoitusta

Pankkien ja autoliikkeiden autorahoitusratkaisut eivät ole suinkaan huonoja ja joskus lainan voi saada jopa 0 korolla tai matalalla lainamarginaalilla. Pankin tai autoliikkeen rahoitusta miettiessä monilta jää kuitenkin huomioimatta yksi tärkeä asia. Auto toimii aina näissä tapauksissa lainan takaisinmaksun vakuutena ja ostaja ei omista autoa, kuin vasta sitten, kun viimeinenkin rahoituksen maksuerä on maksettu takaisin. Saattaakin kestää vuosia, ennen kuin auto siirtyy täysin sinun nimiisi.

Jos auton haluaa myydä eteenpäin, niin homma ei olekaan ihan niin simppeliä, koska auton ostaja ei ole auton omistaja, vaan se kuuluu edelleen autoliikkeelle tai pankille. Tällaisessakin tilanteessa myynti kyllä onnistuu, mutta silloin auton ostajan täytyy maksaa jäljellä oleva velka rahoitusyhtiölle tai pankille ja loput kauppahinnasta myyjälle eli sinulle. Tämä tietää tietenkin melkoista paperirallia, joka varmasti karkottaa monet ostajaehdokkaat.

Meidän kauttamme otettu vakuudeton laina puolestaan tarkoittaa sitä, että ostettuasi auton, olet heti sen omistaja etkä myymistilanteessa joudu sumplimaan asioita autoliikkeen tai pankin kanssa. Vakuudeton laina on siis tässä suhteessa paljon helpompi ratkaisu, kuin vakuudellinen autolaina pankista tai autoliikkeestä otettuna.

Lue myös tietoa eri lainatyypeistä ja niiden kilpailuttamisesta: