Nopea laina eli pikalaina voidaan maksaa tilillesi, jopa vartin kuluessa!

Nopea laina voi olla varmasti jokaiselle joskus tarpeen, sillä odottamattomat kulut tai yllättävän hyvä sijoituskohde voi sattua eteen koska tahansa. Nopeasti saatavalla lainalla voi helposti paikata tilapäistä talousvajetta, esimerkiksi silloin, kun jokin kodinkone hajoaa ja tilalle täytyy nopeasti saada uusi. Pikalaina on omiaan myös silloin, kun eteen tulee edullinen tarjous esimerkiksi hyväkuntoisesta autosta tai tarvitsemastasi kodin elektroniikasta.

Normaaleista pankeista lainaa ei saa yleensä riittävän nopeasti ja pienenkin lainan käsittelyssä menee vähintäänkin 1-2 pankkipäivää. Palvelumme kautta voit kuitenkin hakea nopeaa lainaa koska tahansa ja pienlainat siirretään hakijan pankkitilille yleensä jo alle tunnissa. Kaikki pienlainat ovat vakuudettomia eikä niihin tarvita myöskään takaajia.

Nopea laina ja pitkä maksuaika

Pienistä nopeasti saatavista lainoista monelle tulee mieleen varmasti pikavippi, lyhyt maksuaika sekä hirmuiset korkoprosentit. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kyseessä on ihan normaali kulutusluotto, jonka kulut ja korot ovat matalat. Pienellekin lainalle voi valita maksuaikaa 1-4 vuotta, joten lainan kuukausierien kanssa ei varmasti joudu tuskailemaan. Lainan voi tietenkin maksaa takaisin myös nopeammin ilman lisäkustannuksia eikä muutaman sadan euron lainaan tarvitse sitoutua vuodeksi.

Jos jostain syystä lainan takaisinmaksusta tulee ongelmia, niin eräpäivän siirto tai uuden maksusuunnitelman tekeminen sujuu vaivattomasti. Tällaisessa tilanteessa tulee tietenkin ottaa yhteyttä riittävän aikaisin asiakaspalveluun, ennen kuin maksamatta jäänyt lasku menee perintätoimiston selvitettäväksi.

Nopea laina - Thejpp

Nopea pikavippi voi olla myös edullinen

Palvelumme kautta haettava nopea pikavippi on huomattavasti edullisempi, kuin monien muiden kilpailijoiden tarjoamat korkeakorkoiset pikalainat sekä joustoluotot. Kyseessä on nimittäin matalakorkoinen kulutusluotto, jonka korko alkaa 8,96 prosenttiyksiköstä. Pikalainan todellinen vuosikorkokin on todella matala ja se lähtee 12,89 prosentista, joten voimme väittää, että kyseessä on halpa ja nopea laina.

Esimerkkilaskelma 2,000€ pikalainan kuluista:

 • Lainatyyppi: Kertalaina
 • Lainasumma: 2,000€
 • Laina-aika: 12kk
 • Lainan todellinen vuosikorko: 12,89%
 • Lainan korkomenot: 280€
 • Takaisinmaksettava: 2,280€

Esimerkkilaskelma yhden Suomen suurimman joustoluottoja myöntävän palvelun lainan kustannuksista, kun kyseessä on 2,000€ pikalaina:

 • Lainatyyppi: Joustoluotto
 • Lainasumma: 2,000€
 • Laina-aika: 12kk
 • Lainan todellinen vuosikorko: 49,85%
 • Lainan korkomenot: 479,21€
 • Takaisinmaksettava: 2,479,21€

Kuten esimerkkilaskelmasta voi huomata, tulee kauttamme haettu pikalaina noin 200 euroa edullisemmaksi, kuin kilpailijan vastaava 2,000€ joustoluotto. Kauttamme haetuista lainoista ei myöskään peritä nostopalkkioita tai tilinhoitokustannuksia, sillä kyseessä on nimenomaan kertalaina, eikä korkeampi korkoisempi joustoluotto.

Luotettavat ja läpinäkyvät lainaehdot

Kauttamme haettujen lainojen ehdot ovat varmasti läpinäkyvät sekä luotettavat. Lainan kuluarvion näet heti lainaa hakiessasi kätevästä lainalaskurista. Lainoissa ei ole piilotettuja tilinhoitopalkkioita, nostopalkkioita tai epäselviä vuosikorkoja, kuten monilla muilla pikalainaa tarjoavilla yrityksillä. Kulut ovat tietenkin suuntaa antavia, sillä jokainen lainatarjous on henkilökohtainen. Voimme kuitenkin luvata, että lainan todellinen vuosikorko on tällä hetkellä lainamarkkinoiden edullisimpia.

500€ – 2,000€ laina heti tilille

Koska kyseessä on nopea laina, niin se on mahdollista saada tilille jo alle tunnin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä ja sen allekirjoittamisesta. 500€ – 2,000€ suuruisissa lainoissa hakijalta vaaditaan ainoastaan puhtaita luottotietoja sekä täysi-ikäisyyttä. Näin pienissä lainoissa harvemmin vaaditaan tulotietojen tarkistusta eikä sitä varten tarvitse lähettää myöskään kopioita henkilötiedoista tai aikaisemmista lainoista. Tarvittavat tiedot saadaan suoraan Suomen Asiakastieto Oy:ltä lainahakemuksen yhteydessä.

Alle parin tuhannen euron laina on tärkeää saada heti tilille, joten lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen saaminen on tehty mahdollisimman nopeaksi operaatioksi. Lainahakemuksen täyttämisessä menee aikaa noin 5 minuuttia, jonka jälkeen saat lainatarjouksen sähköpostiisi 15 minuutin kuluessa. Tämän jälkeen lainatarjous täytyy enää lukaista läpi ja allekirjoittaa se sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu, niin rahat siirretään hakijan antamalle pankkitilille. Kyseessä on siis nopea laina, jonka saa parhaimmillaan jo alle tunnissa pankkitilille.

Missä tilanteessa pikalaina on järkevä sijoitus?

Pikalaina on pelastanut monet ihmiset pinteestä ja yleisin syy pikalainan ottamiseen on, kun kohdalle on sattunut jokin odottamaton menoerä esimerkiksi erääntyneen laskun muodossa. Lainarahalle voi tulla tarvetta myös silloin, jos palkka jostakin syystä viivästyy ja edessä on viikonloppu ilman rahaa.

Pikalainalle löytyy varmasti monia käyttökohteita, mutta ennen lainaa on tietenkin oltava varma siitä, että oma talous on kunnossa. Myös lainapaikka täytyy valita huolellisesti, sillä monet yritykset ottavat kohtuuttoman korkeita korkoja lainoistaan. Meidän kauttamme otettu nopea laina on puolestaan aina korkojen puolesta edullinen ratkaisu ja maksuajan saat päättää myös taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Lue myös tietoa eri lainatyypeistä ja niiden kilpailuttamisesta: