Yhdistelylaina, eli lainojen yhdistäminen on keino säästää, kun olet jo sortunut ottamaan ylihintaisia lainoja.

Jos sinulla on useampia lainoja päällä, joista maksat satoja euroja lainanlyhennyksinä joka kuukausi, yhdistelylaina on täydellinen ratkaisu juuri sinulle. Yhdistelylainalla voit kuitata kaikki aiemmat pienlainasi kerralla ja samalla säästää huomattavia summia rahaa. Meidän kauttamme voit yhdistää aikaisempia lainojasi aina 50,000 euroon asti ja maksuaikaan pääset vaikuttamaan myös itse. Lainalaskurilla näet melko tarkan arvion siitä, mitä lainojen yhdistäminen tulee sinulle todellisuudessa maksamaan ja kuinka paljon teet sillä säästöä. Tutustu lainojen yhdistämisen hyötyihin ja hae kätevää yhdistelmälainaa palvelumme kautta.

Yhdistelylaina velkojen maksuun

Monet ovat edelleen sitä mieltä, että lainalla ei kannata maksaa lainaa. Tämä koskee tietenkin korkeakorkoisia pikalainoja sekä joustoluottoja, joiden maksaminen toisella korkeakorkoisella vipillä on sanalla sanoen erittäin typerää. Tästä seuraa ainoastaan sellainen tilanne, että velka kasvaa pikkuhiljaa suuremmaksi ja suuremmaksi.

Lainojen ja luottojen maksaminen lainalla on itse asiassa erittäinkin kannattavaa, sillä yhdellä isommalla lainalla voi säästää satoja euroja kuukaudessa lainojen korkomenoissa sekä tilinhoitopalkkioissa. Pitkällä juoksulla tämä tietää siis tuhansien eurojen säästöä, eli rahaa, jonka voi laittaa johonkin oikeasti tärkeään paikkaan.

Yhdistelylainat - thejpp

Esimerkkilaskelma yhdistelylainan tuomasta säästöstä:

Henkilöllä on kaksi joustoluottoa, joista toisesta on maksettavaa jäljellä 3,000€ ja toisesta 2,000€, sekä yksi autolaina, josta maksuja on jäljellä vielä 5,000€ edestä. Yhteensä lainoja on siis noin 10,000€ edestä. Joustoluottojen lyhennyksenä on minimierä, ja yhteensä luotot maksavat noin 250€/kk. Autolainan lyhennyksenä henkilö puolestaan maksaa 190€ kuukaudessa ja maksuaikaa lainoilla on jäljellä vielä noin kolme vuotta. Yhteensä näistä lainoista henkilö maksaa siis 440€ kuukaudessa lyhennyksinä.

Henkilö päättää kuitenkin maksaa kaikki lainansa kerralla yhdellä suuremmalla yhdistelylainalla. Ja hän ottaa 10,000€ lainan kolmen vuoden maksuajalla. Tämän ison yhdistelylainan kuukausierä korkoineen on 329€/kk. Säästöä aikaisempiin lainoihin kertyy siis 111€/kk, joka tarkoittaa vuodessa 1332€ säästöä.

Lainojen yhdistäminen isommaksi paketiksi on siis taloudellisesti erittäin järkevää ja yli tuhannen euron säästetylle summalle jokainen keksii varmasti tärkeämmänkin sijoituskohteen.

Yhdistelmälainan hakeminen käy vaivattomasti

Palvelumme kautta yhdistelmälainan hakeminen on varsin helppoa. Sinun tulee ainoastaan laskea, kuinka paljon sinulla on yhteensä velkaa, jonka jälkeen syötät velan yhteenlasketun summan lainalaskuriin ja valitset haluamasi takaisinmaksuajan. Lainahakemuksesta sinun tarvitsee vielä valita, että haluat yhdistää lainoja. Tämän jälkeen täytät hakemukseen nimesi, henkilöturvatunnuksesi, osoitteesi sekä muut vaadittavat perustiedot. Yhdistelylainahakemukseen tulee liittää myös kopiot aikaisemmista lainoista. Kun olet tarkastanut, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein, niin sinun tulee ainoastaan lähettää hakemus ja odotella lainatarjousta. Yleensä alustava lainatarjous saapuu sähköpostiisi noin 15 minuutin kuluttua sen jättämisestä.

Lainojen yhdistämisen ehdot

Yhdistelmälainan hakemisen ehdot ovat samat kuin minkä tahansa muunkin lainan ehdot. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja hänen luottotietojensa tulee olla kunnossa. Valitettavasti lainojen yhdistäminen ei kuitenkaan onnistu, mikäli velat ovat jo menneet perintään.

Lainanhakijan vaatimukset:

  • Ikäraja: 18v
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomen kansalaisuus
  • Vakituinen kotiosoite sekä henkilökohtainen puhelinnumero
  • Riittävät kuukausiansiot
  • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset

Lainojen yhdistäminen säästää rahan lisäksi aikaa ja vähentää stressiä

Merkittävien taloudellisten säästöjen lisäksi lainojen yhdistäminen säästää myös aikaa ja lainojen maksusta johtuvaa stressiä. Laskut eivät nimittäin koskaan tule samana päivänä, joten sinun ei tarvitse päivystää ja pitää kirjaa siitä, koska seuraava lainalyhennys kopsahtaa postilaatikkoon. Yhden lainan maksamisella tiedät tasan tarkkaan, että olet maksanut lainalyhennyksesi, joten sinun ei tarvitse laskea, kuinka paljon sinulla pitää olla tilillä rahaa siihen ja siihen päivään mennessä. Laskujen maksun jälkeen kaikki tililläsi oleva raha on käyttörahaa, joten voit tehdä ostoksesi sen summan puitteissa, pelkäämättä sitä, että olisit unohtanut jonkin lainan lyhennyserän maksamisen.

Velkakierre poikki yhdistelylainalla

Nykyaikana helposti saatavien joustoluottolainojen vuoksi monet ihmiset ovat tietämättään ajautuneet velkakierteeseen. Joustoluottojen korot ovat nimittäin todella kovat ja tästä syystä monet joutuvat turvautumaan joustoluottotiliinsä yhä uudelleen ja uudelleen, kun tulot eivät enää riitä paikkaamaan menoja.

Velkakierteen saa kuitenkin poikki, kun joustoluottotilit maksaa pois yhdellä isommalla yhdistelylainalla. Isompi laina tuleekin huomattavasti edullisemmaksi, kuin maksaa jopa yli 100% vuosikorkoja joustoluottotileistään.

Velkakierteen katkaisuun ei kuitenkaan riitä pelkkä laina, vaan se vaatii myös elämäntapojen muutosta, jotta velkakierre ei uusiudu. Tuhansien eurojen yhdistelylainaan tulee nimittäin sitoutua pitkäksi aikaa ja sitäkin täytyy lyhentää joka kuukausi. Velallisen tuleekin karsia elämästään muutamia mukavuuksia, eli kalliit ravintolaillat sekä muut turhat menoerät tulee unohtaa joksikin aikaa, jotta talouden saa jälleen tasapainoon. Yhdistelylaina vaatii siis tarkkaa taloudenpitoa, mutta sen avulla velkakierteestä pääsee takuulla kuiville.

Lue myös tietoa eri lainatyypeistä ja niiden kilpailuttamisesta: